Ook jij kunt een rol spelen in de toekomst van Bergen op Zoom! Wat maakt jou trots? En wat zijn jouw dromen? Kom naar de toekomstgesprekken en speel een rol in de trailer van Bergen op Zoom 2025. Samen schrijven we het script, samen gaan we bouwen aan een nog mooier Bergen op Zoom!

Deel jouw dromen

Wat gaat goed? Wat is jouw droom voor 2025? En wat is er nodig om deze droom morgen te realiseren? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Daarom nodigen wij jou graag uit voor een positief gesprek over hoe jouw ideale toekomst eruit ziet. Wij hebben een aantal inspirerende locaties uitgezocht om daarover met jou van gedachten te wisselen. Check de agenda voor de data waarop de toekomstgesprekken plaatsvinden.

Toekomst­gesprekken

Toekomstgesprekken voeren kun je ook digitaal via Facebook. Wil jij jouw verhaal delen op dit platform? Meld je dan aan via deel@jouwtoekomstverhaal.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zelf een toekomst­gesprek organiseren

Ben je verhinderd op de dagen dat we Toekomstgesprekken organiseren? Organiseer dan zelf een toekomstgesprek. Met je buren, je vereniging of met wie dan ook.

Neem contact met ons op via onze contactpagina voor handige tips en trucs. Voor zo’n gesprek kunnen wij ook een moderator leveren. Deel de dromen die je verzamelt!

Praat mee en schrijf zelf het script van jouw toekomstfilm!

toekomstgesprekken