Toekomstgesprek i.s.m. SamenDoen | Restaurant Koej

Restaurant Koej, Zuidzijde Haven 39
Dinsdag 25 april – 15:00 – 17:00 uur

Schrijf zelf het script van jouw eigen toekomstfilm!

SamenDoen

We hebben allemaal dromen en die mogen zeker gehoord worden! Iedereen verdient een podium. Daarom organiseert SamenDoen in samenwerking met de gemeente Bergen op Zoom een toekomstgesprek. Volgens de methode Waarderend Vernieuwen zullen we in groepjes ideeën ophalen voor de toekomst die we vervolgens aan de groep presenteren.

Samenwerken = samen sterk

Jeffry Verdult, accountmanager SamenDoen: ‘Als verenigingslid in hart en nieren, weet ik hoe belangrijk verbinden is voor een gemeente. Laten we samen bekijken hoe we nog meer kunnen samenwerken en gebruik kunnen maken van elkaars netwerk en expertise. Door met respect voor elkaars mening de krachten te bundelen, bouwen we samen aan een nog mooier Bergen op Zoom! We hopen jullie in groten getale te mogen ontvangen.’

Alles is bespreekbaar

Je kunt echt over alles toekomstgesprekken voeren. Zolang je er geen discussie over voert en je niet gaat vechten om gelijk te krijgen, kan iedereen over elk onderwerp een ideaal hebben. Je wordt er rijker van om andere verhalen aan dat van jou toe te voegen.

Wat gaat goed en wat kan beter?

Natuurlijk is er volgens veel mensen van alles mis. Daar mogen we het best over hebben, maar iedereen wordt uitgenodigd om te kijken naar wat er beter kan en wat ze daar zelf aan willen doen. Samen kun je zelfs afspreken hoe je mooie initiatieven gaat uitvoeren.

Aanmelden toekomstgesprek

Koej