Materiaal-38Video: Nog meer samenwerken op de Plaat


Materiaal-39

Bert Bal is geboren en getogen in Bergen op Zoom en woont op de Bergse Plaat. ‘De Bergse Plaat is een paradijsje waar je na een drukke werkdag heerlijk kunt ontspannen in de mooie natuur. Op de Boulevard kun je op een terrasje zitten en bijpraten met bekenden. Het is een mooi gebied waar al veel gebeurt en nog meer kan.’

Recreatie

‘De Bergse Plaat biedt nog veel meer mogelijkheden dan we nu benutten, met name op recreatief gebied. Denk bijvoorbeeld aan zeil-, kano-, kite- en windsurfactiviteiten. Kitesurfers uit België weten de weg al naar ons te vinden. Wellicht kunnen we deze activiteiten nog verder uitbreiden.’

Ondernemers­netwerk Bergse Plaat

‘Op de Plaat zijn zo’n 300 ondernemers gevestigd die elkaar zeker nog meer kunnen versterken. Aangezien ik zelf een bedrijf run in badkamer-, keuken- en interieuradvies, heb ik een netwerkclub opgericht om de samenwerking tussen de ondernemers op de Plaat met elkaar te bevorderen. Samenwerken begint met elkaar leren kennen en vertrouwen hebben in elkaar.’ Facebook netwerkborrel Op de Bergse Plaat

‘Samenwerken is Het Nieuwe Werken’

‘Er is leegstand op de Plaat voor wat betreft bedrijfslocaties. Dit kunnen we oplossen door de samenwerking met elkaar op te zoeken. Sommige branches vullen elkaar prima aan. Dan is het fijn als je ook dichtbij elkaar of in hetzelfde gebouw gevestigd bent. Samenwerken is Het Nieuwe Werken. Laten we samen van de Bergse Plaat een nog groter succes maken.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *