Nog meer mooie bedrijven die zich willen vestigen in onze gemeente, een Bergs biertje, op basis van gelijkwaardigheid communiceren met alle nationaliteiten.
Een selectie uit het aantal dromen die met veel passie werden gedeeld tijdens het toekomstgesprek van 13 april!

Innovatiecentrum toekomstgesprek - gemeente Bergen op Zoom

Waarderend vernieuwen

Voor deze bijeenkomst kwamen we samen bij het Innovatiecentrum. Een innovatieve locatie waar toekomstdromen met elkaar werden gedeeld volgens de methode Waarderend Vernieuwen. Die methode kent vier fasen: verkennen, verlangen, vormgeven en vernieuwen. Een belangrijk kenmerk van deze methode is dat we kijken naar positieve ervaringen, mooie dromen en vergezichten.

Innovatiecentrum toekomstgesprek -1 - gemeente Bergen op Zoom

Wat kan er beter?

Natuurlijk zijn er zaken die beter kunnen. Als je naar problemen gaat zoeken, zal je ze zeker vinden. Het omgekeerde is gelukkig ook waar: als je naar de mogelijkheden zoekt, ontstaan er steeds meer kansen en mogelijkheden. Die positieve energie willen we gebruiken om onze mooie gemeente nog mooier te maken! Wat kan er beter en wat kun jij daar zelf aan bijdragen?

Innovatiecentrum toekomstgesprek -1 - gemeente Bergen op Zoom
Innovatiecentrum toekomstgesprek -1 - gemeente Bergen op Zoom

Praat mee

We kijken terug op een mooie bijeenkomst waar iedereen met veel betrokkenheid aan deelnam! Het eerstvolgende toekomstgesprek vindt plaats op 19 april om 18:30 uur bij Moskee El-Feth. Aanmelden kan via https://www.jouwtoekomstverhaal.nl/agenda/. Dromen delen mag ook via Facebook of dit platform. Stuur een e-mail naar deel@jouwtoekomstverhaal.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *