Materiaal-38Video: Terugblik toekomstgesprek ZuidWest TV/FM 21-3

Materiaal-39

Op 21 maart vond de aftrap plaats van de toekomstgesprekken. Nog meer enthousiasme over onze mooie binnenstad, wild in het buitengebied, Bergen op Zoom als fietsgemeente van het jaar. Deze dromen en meer zorgden voor een geslaagde eerste bijeenkomst van de toekomstgesprekken!

Toekomstdromen delen

De studio van ZuidWest TV/FM vormde deze middag het decor om toekomstdromen te delen. Door middel van de toekomstgesprekken geeft de gemeente Bergen op Zoom de bewoners de mogelijkheid om zelf mee te schrijven aan het toekomstscript van Bergen op Zoom.

Toekomstgesprek #jouwtoekomstverhaal 21 maart ZuidWest TV/FM

‘Nu al een succes’

Projectleider Ad Bayens: ‘#jouwtoekomstverhaal is nu al een succes! Ondanks de korte promotietijd stromen de ideeën binnen en zijn de reacties op social media meer dan positief.’ De toekomstgesprekken worden georganiseerd volgens de methode Waarderend Vernieuwen. Deze methode kent de vier stappen: verkennen, verlangen, dromen en in actie komen. Onze historische gebouwen, evenementen, het verenigingsleven en de mooie natuur werden als sterke punten aangehaald. Biobased economy, nog meer toeristen en een nieuwe jachthaven kwamen o.a. als dromen naar voren.

Toekomstgesprek #jouwtoekomstverhaal 21 maart ZuidWest TV/FM

Enthousiaste deelname

We kijken terug op een mooie bijeenkomst met een enthousiaste deelname van alle aanwezigen. Binnenkort volgt een filmverslag van dit toekomstgesprek, dus blijf ons volgen via deze site en social media! Kijk hier voor een overzicht van de volgende toekomstgesprekken. Samen schrijven we het script voor een nog mooier Bergen op Zoom!

Toekomstgesprek #jouwtoekomstverhaal 21 maart ZuidWest TV/FM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *