#praatmeeVideo: Wij nodigen jou uit…

#praatmee

Hoe zie jij de toekomst voor jou in Bergen op Zoom? In onze stad hoef je alleen maar hardop te dromen. Doe mee aan de toekomstgesprekken en schrijf zelf het script voor jouw toekomstfilm!

Toekomstgesprekken

Op diverse inspirerende locaties worden toekomstgesprekken georganiseerd waaraan jij kunt deelnemen. Check hier de agenda en meld je aan om jouw toekomstdroom te delen. Je kunt er ook over schrijven via Facebook of via dit online platform (stuur je verhaal naar deel@jouwtoekomstverhaal.nl). Zo verzamelen we alle vergezichten, idealen en verlangens en kiezen we samen voor welke toekomst we gaan!

2 comments

 1. Wat ik mis in deze is een visie over wonen speciaal voor ouderen. Hierbij denk ik aan bv gemeenschappelijk wonen dus een woonvorm die aansluit bij de terugtredende overheid als alzorgende moeder. Het zolang mogelijk zelfstandig blijven. Dat lukt een stuk makkelijker wanneer je samen in een gebouw woont waarbij altijd wel iemand in je buurt is die naar je omkijkt en aan wie je wat hulp kunt vragen . Het verdringt de eenzaamheid, wanneer je een gemeenschappelijke ruimte hebt waar je samen dingen kunt doen , zoals de krant lezen, koffie drinken eten koken, naar de voetbal kijken.

  1. Geachte heer Jonkers,

   Bedankt voor het delen van uw toekomstdroom! Wij hebben u al een mail gestuurd, zodat we hierover met elkaar in gesprek kunnen gaan.

   Vriendelijke groet,

   Patricia Borghouts
   #jouwtoekomstverhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *