Materiaal-38Video: Verbeterde mobiliteit in onze stad


Materiaal-39

Igor Quik verhuisde op zijn 8e vanuit Amsterdam naar Bergen op Zoom. Een periode waar hij met veel positieve herinneringen aan terugdenkt. Zij interesse voor gebruiksvriendelijkheid en techniek ontstond tijdens een universitaire studie Techniek en Maatschappij. Tijdens een sabbitical waarin hij een half jaar door Europa zeilde met zijn gezin werd duurzaamheid aan dit rijtje toegevoegd.

Vastenavend en het Sinterklaasfeest

‘Toen ik naar Bergen op Zoom verhuisde, kwam ik in een warm bad terecht. Ik denk dan ook met heel veel plezier terug aan mijn jeugd. Ik woon nu met mijn gezin in Halsteren. Bergen op Zoom is een hele mooie en creatieve stad. Die creativiteit zie je bijvoorbeeld terugkomen in de Vastenavend en ons Sinterklaasfeest. De wijze waarop wij dit elk jaar organiseren is groots en uniek.’

igor quik - gemeente Bergen op Zoom - GRAZImedia.com

Bewust

‘Tijdens onze zeiltocht werden we als het ware gedwongen om heel bewust te leven en over het gebruik van energie goed na te denken.  Uiteindelijk heeft deze ervaring en mijn passie voor techniek en gebruiksvriendelijkheid geresulteerd in een enorme drive om samen tot slimme, duurzame oplossingen te komen. En zo is het idee voor Deelootoo ontstaan.’

#jouwtoekomstverhaal

Aanmelden toekomstgesprek Deel jouw verhaal op dit platform

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *